''ontwikkeling in beweging laat zich niet tussen 4 muren plaatsen''

René Simonse & Nicole Polman Mama la mer
Mama la mer ''onze werkwijze''

Wij zijn een geregistreerd gastouderbureau en opereren landelijk. Mama la mer verzorgt kinderopvang en streeft naar een goede beloning voor de gastouder en optimale opvang voor de vraagouder.

Mama la mer is een gastouderbureau dat anders is dan anderen.
Wat ons anders maakt dan de reguliere bureaus, is dat wij rondom de gediplomeerde gastouder werken. Binnen de kaders van de Wet Kinderopvang wordt de gastouder in staat gesteld een opvangsituatie te realiseren waar zowel de gastouder als de kinderen zich helemaal thuisvoelen. De gastouder kan zich te allen tijde aanmelden bij Mama la mer waarna een intake gesprek zal plaatsvinden en beoordeeld wordt of de gastouder past binnen de huisstijl van Mama la mer. Wilt u meer lezen over de gastouder bij Mama la mer, klik dan op
gastouder.

Als vraagouder zult u denken, wat Mama la mer voor u zult kunnen betekenen. 
Wij denken dat een gastouder, met volledige begeleiding, zelfstandig kan functioneren. De gastouder kan eventueel als zelfstandig ondernemer haar 
opvang exploiteren en ook de eerste contacten met de vraagouder maken om 
de mogelijkheden voor opvang te bespreken.
Zoals vermeld screent Mama la mer de gastouders die met ons samenwerken en wij begeleiden hen met het vervolgtraject van haar opvang.

Mocht u op gesprek gaan bij een gastouder van Mama la mer, klik dan op
vraagouder. Hier zult u een lijst met punten aantreffen die u kunt hanteren voor het houden van het kennismakingsgesprek waaronder de risico-inventarisatie, het pedagogisch beleid en de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Op de home pagina kunt u nadere informatie vinden bij 'vraag en antwoord'. Uiteindelijk zullen wij met u en de gastouder tijdens een intakegesprek een volledige invulling presenteren ten aanzien van uw wensen voor opvang.